Lojërat te fatit

Lojërat e veçanta të fatit janë lojëra në të cilat individi i kundërvehet organizuesit dhe pret fitim, varësisht nga lartësia e depozitit të vet dhe e rregullave të lojës.

Lojërat e veçanta të fatit, janë lojëra në të cilat, më parë nuk përcaktohet fondi i fitimeve, siç janë:

  1. lojërat në kasino,
  2. lojërat në automate në klube të veçanta dhe me mekanizma të tjerë me rol të shumëfishtë dhe me fitime, siç është (multiplejeri) dhe
  3. lidhja me kusht për rezultate dhe ngjarje të ndryshme – basti;
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: